середу, 17 жовтня 2012 р.

Спартакиада


        Швидко плине час, коли і навчання, і дозвілля дітей захоплює, цікавить. Найбільше учні полюбляють фізичну культуру. Ігри та змагання, веселі старти та навіть звичайні уроки для вихованців школи – як свято, як частинка життя, як спосіб існування. Тому щороку в школі проводиться шкільна спартакіада. Мета свята – це, перш за все, широке залучення вихованців до занять фізкультурою та спортом, пропаганда здорового способу життя.
      Турбота про здоров’я вихованців – це найважливіша ланка в роботі учителя. Від радості до життя, бадьорості наших дітей залежить їх духовне життя, світогляд, розвиток інтелекту, міцність знань, віра у свої сили.
І заслуга в цьому вчителів фізкультури Свірюкова В.І. та Орда Л.М., які організували та провели це незабутнє свято здоров’я, сили й краси.


      Для учнів Центру було організовано та проведено безліч різноманітних і цікавих заходів. Кожен клас підготував свою емблему та девіз.
      Найцікавішими та найвидовищними були змагання у командній естафеті для учнів початкових та старших класів окремо. Естафети включали в себе різні вправи зі швидкості, спритності, сили, витривалості, а найголовніше – на виховання почуттів колективізму, дружби, командного духу, бажання перемагати. Всі учні показали чудову витримку, енергійність, вправність, прагнення перемогти.
       Щиро бажаємо усім вам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот.

Немає коментарів:

Дописати коментар