четвер, 21 лютого 2013 р.

Що потрібно для гарного настрою?


Коли у вас поганий настрій, побалуйте себе чим-небудь смачненьким , наприклад, однією із сумішей за рецептом.
Приготуйте такі продукти: 1 банан, 200 г. арахісу, шоколад, ваше улюблене печиво.
Горіхи, печиво і банан гарненько подрібніть і перемішайте, розтопіть шоколад і залийте ним отриману суміш. Ще раз перемішайте. Можна додати ягоди або шматочки фруктів, тільки не перестарайтеся! Ця суміш вийде дуже смачною і відразу ж підніме вам настрій.
Чи знаєте ви, що нестача вітамінів може бути причиною поганого настрою? А ось їжа, багата вітаміном В, фолієвою кислотою і залізом, не тільки піднімає настрій, але і здоров'я про запас підніме!


Хочете перекусити і одночасно привести себе в хороший настрій - з'їжте жменю сухофруктів . Можете побалувати себе апельсином (він багатий фолієвою кислотою) або порцією сухого сніданку, багатим залізом.
Недолік селену також відбивається на нашому настрої. Варене яйце або риба чудово заповнять цю прогалину.
Важко залишатися в доброму настрої, якщо навчання або робота не заладилась, з родичами проблеми або кохана людина не розуміє вас. Але життя-то продовжується!
Правила гарного настрою
1. Щоб у вас завжди був гарний настрій, навчіться себе контролювати. Не ображайтеся через дрібниці , постарайтеся не сваритися з близькими вам людьми.
2. Спробуйте дивитися на світ з гумором . Навіть якщо вас образили або ви потрапили в непросту ситуацію, все одно посміхніться і скажіть собі: «І це теж пройде!». Загадка, але у тих, хто щиро вірить, дійсно, все погане проходить.
3. Не сидіть вдома, ображаючись на весь світ! Можете не сумніватися: на вулиці, в компанії друзів і знайомих настрій поганим не буває. Доведено!
4. Внесіть у своє життя елементи новизни. Психологи рекомендують час від часу змінювати стійкі звички - наприклад, завести нове хобі або змінити стиль одягу. Адже ви дійсно відчуєте значні зміни: наприклад, надівши взуття на каблуках, станете вище, випроститесь і (головне!) почнете ловити на собі зацікавлені погляди протилежної статі. Ніщо не діє так позитивно на настрій, як увага оточуючих.
5. Навчіться розслаблятися. Коли виконуєте якусь нудну роботу, думайте про щось приємне. Наприклад, про майбутню зустріч з друзями або коханим чи коханою.
А ще розслабитися допоможе аромалампа. Ось список ефірних масел, які позитивно впливають на настрій і душевний стан: мандарин, апельсин, лимон, грейпфрут, бергамот.

Немає коментарів:

Дописати коментар