вівторок, 24 лютого 2015 р.

Пожежна безпека

В рамках місячника з пожежної безпеки, було проведено загальношкільне свято з символічною назвою «Пожежні на захисті людей», адже сьогодні життєво необхідним є озброїти дітей знаннями, вміннями і розумінням важливості збереження власного здоров'я. На свято були запрошені гості — представники пожежної частини №4 Шевченківського району — майори служби цивільного захисту Р.В. Бородавка та В.О. Безпалько. 

Свято відкрила пожежна бригада «Вогник», яку представляли учні 6-9 класів. Вони у доступній ігровій формі розповіли дітям про правила пожежної безпеки, про те, як повинні поводитися діти у надзвичайних ситуаціях. Під час заходу малюкам демонструвався навчальний мультик, який допоміг їм кращий запам’ятати щойно отриману інформацію. Учні старшої школи мали змогу подивитися навчальне відео, в якому розповідалося про правила поведінки під час пожежі у школі. Свято супроводжувалося яскравим емоційним танком вогню, який із запалом продемонстрували учні 6-7 класів  та веселою «життєвою» піснею у виконанні учениць 3-4 класів. Малеча ж підготувала навчальні плакати. Наприкінці свята діти мали змогу наживо поспілкуватися з гостями, які із задоволенням відповідали на цікаві запитання наших вихованців.
Тож, основною метою проведення цього свята було допомогти  сформувати в учнів свідоме ставлення до свого життя і здоров'я, оволодіти основами навичками поведінки під час пожежі, навчити дітей швидко реагувати та діяти у надзвичайних ситуаціях. 
Олена Третяк, вихователь 6 класу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар