середу, 11 березня 2015 р.

Професійний орієнтир-2015

У світі чимало професій цікавих,
Дуже престижних і дуже простих.
Є серед них овіяні славою,
Є і такі, що не знають про них.
Кожен пишається власною справою,
Кожен вважає себе головним!


        В нашій школі відбувся місячник «Професійний орієнтир-2015». Протягом усього періоду відбулося багато цікавих заходів. В бібліотеці була організована виставка «Обираючи професію — обираєш долю». 

Яскравим прикладом на виставці були матеріали про В’ячеслава Богуслаєва та Федора Муравченка. Присутні учні мали змогу ознайомитися з їхньою біографією та трудовою діяльністю. З великою цікавістю діти ознайомилися з книгою «Нероздільне небо Богуслаєва». В книзі розповідається про народження В’ячеслава Олександровича і про всі його здобутки на сьогоднішній день. Книга добре оздоблена фотографіями та має багато цікавих фактів про його професійну діяльність.
         Також до уваги учнів були представлені й інші книги: «Як обрати професію», «Твоя професія — військовий», «Шлях до будівельника», «Сестри милосердя», «Сильнее ветра, быстрее звука», «Мій  тато сталевар», «Професія — математик», «Школьнику о рабочих профессиях», «Космонавтом быть хочу», «Работая у нас такая». Виставка якомога краще допомогла зрозуміти корисність тієї чи іншої професії, її вагомість у сьогоденні. Адже від того, яку професію фони оберуть, залежить їхнє майбутнє.

Немає коментарів:

Дописати коментар